خدمات ما در حوزه مشاوره کسب و کار
-
- بررسی فرایندهای کسب و کار به منظور تسهیل امور
- طراحی نمودار جریان کار
- طراحی نمودار جریان داده DFD
- مهندسی مجدد فرایندها BPR
- مدیریت فرآیندهای کسب و کار BPM
- آماده و اجرایی سیستم CRM
- بازاریابی فیزیکی
- دیجیتال مارکتینگ
- تولید محتوا
- بازاریابی محتوا
- مدیریت سایت و شبکه های اجتماعی
ما بر این باوریم یک مربی کارآفرینی و یا مشاور کسب وکار میتواند حرکت در مسیر سخت کارآفرینی و کسب وکار را برای شما آسانتر کند چرا که او مسیر را میشناسد و راهنماییهای لازم را در زمان مناسب ارائه می کند. هدف ما همراهی شما در سفر کارآفرینی ، راه اندازی و اداره کسب وکار این است که با ارائه خدمات مشاوره کارآفرینی و مشاوره کسب و کار است. تجارب ما در امر مشاوره نشان می دهد که عدم وجود مراکز مشاوره یکی از دلایل عدم موفقیت کسب و کارهای کوچک و متوسط است. اغلب مراکز مشاوره برای سازمان ها و شرکت های بزرگ طراحی شده اند و خدمات آنها برای کارآفرینان کسب و کارهای کوچک و متوسط قابل استفاده نیست. مرکز مشاوره ما با هدف ارائه راهکار جامع برای کارآفرینان با حداقل هزینه ایجاد شده است تا کارآفرینان بتوانند خدمات مورد نیاز خود را با اطمینان از کیفیت و هزینه آن دریافت کنند. خوب برای شروع بهتر یک تعریف کوچک از کارآفرینی
واژه کارآفرین : از کلمه فرانسوی Entreprenure به معنای متعهد شدن (Undertake) نشات گرفته است . ولی در سالیان اخیر تعارف متعددی از این واژه در ادبیات آکادمیک ظهور کرده است به همین دلیل ما این جا به نزدیکترین تعریف به کسب وکار اکتفا می کنیم و آن این است: کارآفرینی به معنی ایجاد کسب و کار یا شرکت رویکرد این تعریف به عنوان بخشی از رویکرد رفتاری و زمینهای به کارآفرینی، در تضاد با رویکرد (ویژگیها) است. این رویکرد بر اینکه کارآفرین چه کاری انجام میدهد، تمرکز میکند ، نه اینکه کارآفرین کیست. طبق این تعریف، کارآفرینی در خلأ شکل نمیگیرد بلکه شرکتها در شرایط محلی، صنعتی و محیطی خاصی امکان ظهور پیدا میکنند. و به طور خلاصه برطبق این تعریف کارآفرین کسی است که یک کسب وکار را راه اندازی می کند.
خدمات به کارآفرینان
ما در هر چهار گام کارآفرینی در تبدیل ایده به کسب وکار خدمات ارزنده به کارآفرینان عزیز ارائه می دهیم :
- در گام اول کسب آمادگی ، کسب آمادگی اولین گام در راه کارآفرینی است. باید قبل از شروع خود را برای یک صعود موفقیت آمیز آماده کنیم. در این مرحله بایستی شناخت کاملی از توانمندی ها و کاستی های خود بدست آوریم.
- در گام دوم تشخیص فرصت ، تشخیص فرصت یعنی از بین تمام فرصت های پیرامونمان یک فرصت متناسب با علایق، صلاحیت و منابع خودمان انتخاب کنیم که چشم انداز بازارش هم خوب باشد.
- در گام سوم ایجاد کسب وکار ، استفاده بهینه از تمام منابع برای اجرایی کردن یک فرصت خوب و پرهیز از دوباره کاری گام مهم دیگری است که یک کارآفرین باید به درستی بردارد تا به موفقیت نزدیک تر شود.
- در گام چهارم بهره برداری ، اکنون کسب و کار ما به ثمر نشسته است. کارآفرین بایستی مراقبت از یک نوپا را بیاموزد و تلاش نماید هر روز آن را توسعه دهد تا مبادا دچار مشکل شود و آسیب ببیند. در اینجا مطالعه مقاله زیر خالی از لطف نیست .